Vill du vara med under min bröstförstoring?

Vill du vara med under min bröstförstoring?

Hej. Jag tänder på att bara vara ett sexobjekt för män. Därför kommer jag nu även att skaffa silikonbröst för att ge män lite mer att titta på. Det här är en helt och hållet en sexuell grej för mig och skulle gärna träffa en man som tänder på att vara med under den här processen, alltså en man som tänder på att jag gör en bröstförstoring.

För övrigt så bör du tilltalas av större snarare än mindre kvinnokroppar och förstå att detta bara är en lek fråm min sida! Jag är inte intresserad av en man som rent generellt tycker att alla kvinnor bara är sexobjekt för män, utan du ska förstå att det här bara är min personliga grej som jag går igång på.

Bli medlem gratis och se fler annonser med fina tuttar!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.