Ta hand om mina bröst snälla du

Kan du ta hand om mina bröst

Kan du ta hand om mina bröst

Sugen på mina tuttar?
Söker en man som kan ta hand om mina bröst! Suga, klämma och nafsa lite. De bör vara precis på gränsen till ”rough” men inget små kläm utan ordentligt grabba tag och suga och slicka. Jag vill gärna sexchatta också, men då behöver du ha fantasi och en god förmåga att uttrycka dig i skrift. Annars ej intressant. Ja du märker ju om jag svarar 😉

Bli medlem gratis och se fler annonser med fina tuttar!

3 kommentarer

 • Palle

  Hej! Jag är den du söker, älskar att suga och klämma på stora bröst!! Hör av dig!

 • Jonas

  Stora bröst är meningen med livet!!!
  Längtar efter att ta hand om och bearbeta dina stora juver
  skriv till mig bystiga kvinna
  [email protected]

  • Jonas

   Skulle vilka bestiga dina kullriga vyer och följa den djupa klyftan mot paradiset..vill ägna mycket tid bland dessa framfusiga kullar, medan du med rytmisk och bestämd hand, upp och ner, leder mig till himmelriket där jag kastar min last.
   [email protected]

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.