Mina bröst är stora och vill bli smekta

Mina bröst är stora och jag älska när en man smeker dem

Mina bröst är stora och jag älska när en man smeker dem

Gillar du att smeka bröst?
Jag älskar när en man smeker mina bröst. Mina bröst är stora, mjuka, naturliga, runda, härliga och snygga. Jag tycker inte om när man klämmer eller drar i dem, inte heller vill jag nypas. Men det är skönt när de blir sensuellt slickade, som när en katt slickar mjölk från en tallrik. Eller när man bara tecknar 8:or med fingerspetsarna runt bröstvårtorna, eller kittlar dem med en fjäder. Eller sugar försiktigt på dem. Jag har en gång fått orgasm för att en kille höll på länge länge och mjukt. Ja, jag tror du fattar … om du är en kille som skulle gilla detta så ta gärna kontakt med mig. Kram

Bli medlem gratis och se fler annonser med fina tuttar!

5 kommentarer

 • Anton

  Nude shot privat till mig?

 • Palle

  Otroligt sexig bild! Skulle gärna vilja leka med dina bröst…. hör gärna av dig!

 • Jonas

  Jag vill!!!
  Älskar stora bröst❤
  Hälsningar från Jonas, dina brösts bäste vän

 • Robert

  Hör av dig så berättar jag mer!

 • C1982

  Jag tror du och jag skulle kunna ha det riktigt mysigt.
  Jag kan suga och smeka bröst både rough eller som du verkar föredra, lite mer mjukt och passionerat. Suger dem gärna så som du berättade att en annan gör. Med eller utan penetration. Du får välja.
  Om detta skulle vara intressant så kan du hörs av dig.
  Är singel så inget hinder där.
  Bild kan skickas vid intresse

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *