Få mina tunga bröst sugna, vill du?

Jag älskar att få mina tunga bröst sugna!

Jag älskar att få mina tunga bröst sugna!

Bröstmjölk, kyssar, smek
Hejsan, höggravid kvinna här som känner mig extra kåt och skulle gärna vilja få mina tunga bröst sugna och känna mjölken rinna till. Jag har stor aptit på sex, och hoppas att träffa en likasinnad kvinna. Kroppsstorlek har ingen betydelse, inte heller om du är rakad eller ej, kemi är så klart det viktigaste. Jag bor utanför storstaden Stockholm. Hoppas vi hörs! Puss och kram på dig!

Bli medlem gratis och se fler annonser med fina tuttar!

3 comments

 • Robert

  Hör av dig så berättar jag mer!

 • John

  Jag vill jättegärna få din mjölk att rinna till. Hör av dig. Bor också i trakten. Kan skicka bild.
  [email protected]

 • Adam

  Hallå där =) Jag heter adam och jag är en 27åring från stockholm, jag såg att du söker en kvinna men tänkter chansa att skriva endå! Jag ser bra ut med lite femenina drag i ansiktet, inte biffig men athletisk, jag skulle gärna testa att hjälpa dig att få brösten att rinna till 😉 då min tjej vägrar detta. Har inga krav på att få något tillbaka, jag är diskret ”normal” och kan behålla en hemlighet och vill inte ha något drama 🙂 hör av dig om du är intresserad till [email protected]

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.