Knulla stora bröst, söker äldre man som vill

Knulla stora bröst, vill du?

Knulla stora bröst, vill du?

Oerfaren vs Erfaren i stockholm som gillar bröstknull söker dig som vill knulla stora bröst! Jag är en tjej på 26 som söker här en äldre man som vill träffas på dagtid. Gärna någon som bor i Stockholm med omnejd som vill ha ett besök på dagtid hemma hos sig. Jag är rätt oerfaren när det gäller sex men har testat ett par gånger. Gillar att suga/bli slickad. Ligga i sängen och bli dominerad är jag väldigt nyfiken på. Vill du knulla stora bröst också kanske? Hör av dig så får vi se om det stämmer mellan oss. Puss och kramisar //J

Bli medlem gratis och se fler annonser med fina tuttar!

3 comments

 • Sommelier

  Hej!

  Gillat vad jag ser!
  3r, 183cm, normalbyggd.
  Älskar din rättframhet med vad du söker.

 • Kalle

  Hej! Lust att komma till Rimbo 9\1 på förmiddagen och ha kul? Svara gärna med lite helroppsbilder till min mail i så fall!

 • Johan

  Hej
  Johan heter jag och en 45 årig kille från Stockholm som är adopterad
  Är gift.
  Jag söker efter någon att träffa kravlöst när andan faller på och på bådas villkor. Hoppas att jag får chansen att presentera mig närmare
  Mvh Johan

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.