Stora fylliga tuttar

Jag har stora fylliga tuttar

Jag har stora fylliga tuttar

Hej!
Är en kvinna med stora fylliga tuttar som njuter och vill njuta mer av livet,skön sex. Vill gärna släppa kontrollen för att uppleva något bortom sans och förnuft…med rätt man.Du skall helst ha någon erfarenhet av lätt dominans.Om du vill kan du lära upp min särboman i att dominera mig. Är du lätt bs så är det ett plus men inget krav. Om det bara är du och jag som träffas måste du vara väldigt diskret.. Du skall vara i närheten av min ålder.

Bli medlem gratis och se fler annonser med fina tuttar!

3 comments

 • Dan

  Hej,

  Jag är en 31-årig man som ser ganska bra ut, trevlig och rolig.

  Tänder på stora fina bröst 😉 skulle vi ses så blir det utan din karl.

  Finns i Stockholm. Hör av dig så kan jag skicka bilder 😉

 • Jonas

  Jag är 50 år och gör vad som helst för att få greppa dina unga härliga bröst.
  Vill komma i din hand.
  [email protected]

 • John

  Hej! Jag vill gärna spendera diskret tid med dig. Jag är 38 bor i stockholm och ser bra ut.

  Ses gärna bara du och jag, den vilda passionen du söker kan jag ge dig.

  Kan skicka bild.

  [email protected]

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.