Fina bröst söker het kille

Tjej med fina bröst söker het kille

Tjej med fina bröst söker het kille

Gosig tjej söker het kille..

Hej, Jag är en tjej på 27 år med ett par fina bröst som letar efter en kille på max cirka 35 år att dela både lite glädje och sorg med. Jag söker efter en öppensinnad kk som tycker om fina bröst och att leka med lätta former av bdsm och som om korten ligger rätt inte bangar ur för något mer seriöst i form av en relation. Du är vältränad, smart – dvs allt man kan önska och lite till i form av humor och personlighet och gillar naturligtvis det du ser av mig och på min bild. Jag kommer sannolikt inte vara intresserad av korta och snabba sexträffar utan söker något som känns bra på alla plan, även dagen efter. Nyligen har jag dock gått ur en seriös relation och är därmed inte så snabb till att vilja binda upp mig just nu. Skriv något och presentera dig- så kanske jag vill lära känna just dig. Tyvärr kommer sannolikt de utan bild att bli utan svar från mig då jag hyfsat utseendefixerad. Puss & kram

Bli medlem gratis och se fler annonser med fina tuttar!

2 kommentarer

 • Nisse

  Hej!

  Vältränad och uthållig man 33år som älskar sex och gillar att utforska. Söker en kvinna för regelbundna träffar med mys och skönt sex. Är öppen för relation.

  Hör av dig om det låter intressant. Puss och Kram

 • Nisse

  Hej!

  Jag gillar det jag ser av dig och det du beskriver i texten och är intresserad av att få kontakt med dig. Jag är en vältränad och uthållig man i 30års åldern som söker en kvinna för regelbundna träffar med mycket mys och skönt sex och även hitta på andra saker med och självklart kunna snacka med.

  Jag är snäll, omhändertagande och kärleksfull och gillar att uppvakta. Tränar 4 dagar i veckan och tar hand om min hälsa och vistas mycket ute i naturen.

  Gillar att ha djupare samtal.
  Är öppen sinnad, nyfiken och gillar att utforska och när det kommer till sex gillar jag långa förspel med mycket smek kyss och oralsex som leder till upphettsning. Om vi ses och personkemin stämmer och allt känns bra så är mitt fokus på att tillfredsställa dig och ge dig maximal njutning efter dina önskemål och behov och jag kan hålla på så länge du vill. Utforskar gärna sex tillsammans med dig för att ta det till en ny nivå.

  Gillar närhet och bara ligga och mysa också. Är öppen för en relation om känslor utvecklas över tid.

  Skickar gärna bild på mig till dig och pratar lite mer med dig så får du fråga om du undrar något mer om mig. OutInNature20

  Hör av dig om du är intresserad

  Puss och Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *