Snygg tjej med stora bröst söker killar

Jag är en snygg tjej med stora bröst

Jag är en snygg tjej med stora bröst

Jag är en snygg tjej med stora bröst som älskar att lägga upp mig. Jag är 25 år men hur unga eller gamla ni är spelar ingen roll bara ni är över 20 år och kan knulla. Vill vara er lilla slyna som ni kan göra vad ni vill med. Vad vill ni göra? Vad har ni för begränsningar? Jag har inga begränsningar förutom att ni får inte bajsa på mig, jag gör det gärna på er om ni vill. Älskar bondage och S/M. Ta och hör av er nu så ses vi snart.

Bli medlem gratis och se fler annonser med fina tuttar!

2 kommentarer

 • Arild

  Jag vill ha sex, knuta sex mellan dina bröst och sånt.Jag heter Arild jag är 23år. Jag vill klema på dina bröst och lite längre ner. Kan du tänka dig att jag får ta in min snåp i din mun och din rumpa? Jag har ingen flickvän. Så kan du bli min flickvän? Jag spelar basket och fotboll. Jag är säker på att om vi kunde lära känna mig så tror jag att du tycker att jag är beter än din pojkvän är. Puss puss min flickvän . Ps
  vilken färg tycker du om ❤️⚫️⚪️

 • Mats

  Hej!
  Jag är en kille på 56år.
  Jag är inte så erfaren trots min ålder, men jag älskar stora bröst och rakade fittor.
  Jag dricker piss och hoppas att du gör det med tittar gärna när du bajsar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *