Stora fylliga bröst söker män

Stora fylliga bröst

Stora fylliga bröst söker efter män

Är inte rädd för udda!
Ensamstående mamma på 27 söker man. Stora fylliga bröst. Jag är inte ute efter något jättelångvarigt förhållande, om det nu inte händer av sig själv… Jag gillar att träffas, att ha lite mysigt och att skiljas som vänner. Tänker du på samma sak som jag, våga ta kontakt. Fånga dagen med mig, en tjej som inte är rädd för det lite udda. Vill krydda min vardag med män, gärna från olika delar av världen. Utseende eller ålder är inte så jäkla viktigt när allt kommer omkring men det viktigaste är att hettan passionen, finns där. Finns du i Storstockholm så kan vi ses snart. Jag hoppas och längtar efter dig.

Bli medlem gratis och se fler annonser med fina tuttar!

5 kommentarer

 • Per Svensson

  Hej
  Här finner du en gift man 56 som söker efter en trevlig kvinna som gillar normalmjuksex, vi skulle kunna ses över en fika så får vi ses vad som händer sen.
  Hoppas att du vill ses
  Puss

 • Chaim de Wit

  Hej på er alla Kåta Kvinnor, med Fylliga bröst! Här har ni en Mycket Kåt man på ”Ranten” i Falköping, som är 55 år snart 56, som Söker och Längtar efter er och som önskar en mjukisman som Älskar att ha massvis med Skön Härlig Sex med er på olika sätt. Vi kan ju ses över en God fika för att lära känna varandra till att börja med innan vi har våra Sexiga äventyr. Jag Hoppas Innerligt att vi kan mötas under trevliga former. Kram och Puss/Kyss på er.

 • Chaim de Wit

  En redigering av min förgående hälsning! Hejsan alla Kåta Kvinnor, gärna med Fylliga bröst, men inget krav, utan mer som ett önskemål. Här har ni en Kåt Falköpingsman på 56 år som söker efter en Kåt kvinna att dela Skönt och Härligt Sex med, när tillfälle ges. Vi kan alltid ses över en Trevlig fikastund för att lära känna varandra lite bättre, för att sedan se vad som sker därefter. Jag hoppas att vi kan mötas inom en snar framtid? M.K.H, Kram och Puss.

 • Chaim de Wit

  Om ni finner mej Intressant, så kan ni Höra av er till mej Personligen, på min e-mail adress, som är: [email protected]

 • Chaim de Wit

  Se Hit!, Du Sexiga Kåta Kvinna med Sköna Härliga Bröst. Jag Längtar efter just Dej, för Sköna och Härliga Sexstunder, tillsammans med Dej, när Vi kan Vara varandras Mysiga K-K duo. Jag Hoppas Innerligt att Vi två kan Träffas inom en snar framtid, ser fram emot det. Många Kärleksfulla (Sexiga) Hälsningar och ha det nu Riktigt Gôtt. ”Kåtbocken69”.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.