Kvinnlig kropp med stora fasta bröst

Jag har en kvinnlig kropp med stora fasta bröst

Jag har en kvinnlig kropp med stora fasta bröst

Hej jag är en 30 årig kvinna. Jag har en ganska kvinnlig kropp med stora fasta bröst (äkta) Har en helt ok stor rumpa med en liten midja. Stora ögon och fylliga läppar. Söker dig ärliga och trevliga kille att få vara med då och då..söker dig kille som bor i närheten av Skövde för givande träffar som består av erotik och diskretion för bådas skull…jag är mest passiv av mig så det vore bra om du var lagd mot det aktiva hållet…Bra är också om vi skulle kunna träffas hos mig…

Bli medlem gratis och se fler annonser med fina tuttar!

2 kommentarer

 • Ola

  Hej ! Du verkar vara en go tjej med fina bröst.Jag är en ganska aktiv och trevlig kille som bor utanför skövde.Gillar också att ta det lugnt och mysa.
  Hör av dig .

 • Martin Wihlborg

  Tjena
  Du verkar väldigt spännande !
  Kommer gärna och hälsar på dig 😉

  Glad påsk

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *