Stora häng bröst söker en trygg kille

Stora häng bröst

Tjej med stora häng bröst söker en trygg kille

Analsex!

Hallå killar. Jag heter Anneli och bor och jobbar i Skellefteå. Är en helt vanlig tjej med stora häng bröst. Söker en trygg kille som kan vara tuff och mjuk på samma gång. Och att du som jag gillar sex tar jag för givet. Jag gillar det mesta i sängen men inget överdrivet perverst eller nåt som gör ont. Men annars är jag nog med på det mesta. Gillar du analsex har du hittat rätt tjej. All sex med kondom såklart. Vän av tvål och vatten och ett hyfsat utseende är ingen nackdel. Hela Sverige kan svara.

Bli medlem gratis och se fler annonser med fina tuttar!

2 kommentarer

  • Dawood

    Hej jag vill träffa dig om du vill jag bor i Malmö 21 år jag gilla tar i röven

  • Dunten

    Halloj där…

    Härligt med någon fler ifrån norr och gillade det du skriver. Blir helt pirrig och vore ju så kul med en chans att lära känna dig. Helt såld på sköna möten och tycker det är så sexigt. Jag finns själv i Umeå så inte allt för långt bort.
    Finns på mail [email protected]

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *