Stora tuttar på köpet! Om du tar mig!

Du får stora tuttar på köpet

Du får stora tuttar på köpet

Kvinna av den större modellen, men med en större modell kommer även stora tuttar på köpet! *Smile* Ja söker en älskare på sidan om. Jag lever i ett förhållande, tyvärr har vi tappat allt med sex. Nu söker jag ett yngre par eller en yngre kille som vill ge mig de jag saknar! Ett riktigt hårt knull! Skriv till mig och berätta kort så hör jag av så snart jag kan! *Nyp i rumpan!*

Bli medlem gratis och se fler annonser med fina tuttar!

7 kommentarer

 • Erik

  Men va fin du är

 • Sebastian

  hej jag vill gärna träffa dig och tillfredställa dig är 25 år gammal snäll och trevlig

 • Patrik

  Hej !

  Avstånd är inget hinder. vill man så kan man, men jag bor även i

  Portugal på vintern tycker inte om Svenska kylan. I Sverige bara

  40 minuters fly från Stockholm till mig här i Karlskrona.

  Jag tycker du är vacker, sensuell det jag sett och det är viktigt

  för mig och tycker om det jag har läst och sett på din sida här!

  Och jag hoppas träffa någon träffas på distans eller helger. Jag

  har varit singel en tid men har själv valt det pga av allt mitt

  resande runt om i världen.

  Jag heter Patrik, har nyligen kommit hem från USA, New York, har

  jobbat där i 9 år, och uppfyllt lite pojk drömmar jag haft och nu

  när jag kommit hem vill jag koppla av, och träffa någon på på

  ömsesidiga villkor.

  Jag är 45 år 1,77 lång väger ca 75 kg tränar ca 3 gånger i veckan.

  Älskar att resa , om så bara för en skön

  weekend på härligt hotell och massor med sköna stunder,

  restauranger, konserter, film, shoppa.

  När jag inte bor i Portugal så bor jag i Karlskrona skärgård på

  en privat halv ö ca 12 minuter från centrum.

  Jag vill gärna träffa dig !

  Och bara dig är du gift, INGA Män ! bara du och jag, har du en

  kvinnlig vän är det ok.

  Önskar dig en härlig dag.

  Hör gärna av dig

  Min är : i d h o l m a t y a h o o . s e

  Patrik

 • tom

  Mmm du har väldigt stora tunga bröst 🙂

 • John

  Du har fantastiska bröst. Vill gärna spendera tid med dig. Jag tror jag har vad du söker, en styv kuk och lust att sätta på dig. Diskretion är bra för mig med.

  [email protected]

 • Kastanjen

  Hej, jag är en man som lever i en relation, men längtar efter en kvinna som vill och vågar bejaka sin sexualitet, och som tycker om att visa sig vacker och sexig. Jag tänder på lite mulliga kvinnor med bredda höfter, stor rumpa och stora naturliga fylliga bröst. Din bild fick mig att börjar darra av en längtan som jag glömt att jag har.

 • Marcus

  Hej!

  En 24 årig student från Skåne som hade älskat att tända liv på ditt sexliv igen! Jag är lång, vältränad med en stor kuk som är speciellt intresserad av stora bröst. Jag har möjlighet att resa ifall det behövs och skickar gärna bilder på mig själv innan vi ses om du är nyfiken 😉 för överigt älskar jag vara lite dominant och är inte rädd för att ta för mig..

  Hör av dig!

  e-mail: [email protected]

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.