Mina bröst längtar efter ett par rejäla händer

Mina bröst längtar efter ett par rejäla händer

Är en stor tjej med mjuka former som längtar efter ett par rejäla händer. Har STORA bröst. Ha en lite kinky dröm att bli bunden naken på en stol medan en man kommer in och tömmer sig på mina bröst! Jag kommer att ha en ögonbindel så jag inte ser dig, men kan höra dig runka, och sedan känna din varma sperma komma över mig. (Fantastiskt hur många svar jag fick förra gången!) Jag kanske inte kan svara alla på en gång men ska försöka. Kanske kommer det att bli din tur snart?

Älskar att få sperma över mig. Men även kuk i munnen och fittan. Detta är vad jag hoppas på!!! I min profil har du fler bilder av mig så länge! Bifogar också en ”bonusbild” av mig om du svarar mig. Om du känner för det, känn dig fri att runka till den och koppla av! Men lämna lite sperma åt mig också, va.

Bli medlem gratis och se fler annonser med fina tuttar!

3 kommentarer

 • Kalle

  Hej! Vart bor du? Kag jobbar i Sthlm och kommer gärna förbi dig en eftermiddag efter jobbet!

 • Hemlig beundrare.

  För det första.. grymt fin bild som lämnar en del åt fantasier.. smutt, helt enkelt.
  Brunett – långt fint hår. Tror jag.. ser inte säkert – som det ska vara.. en bild ska lämna något till fantasierna.. då är den som bäst..

  Jag funderade lite.. kom fram till detta.. (och mycket beror ju på just din bild du lagt ut.. din kropp gör mig kåt kort och gott haha. kr
  Så Otroligt kåt jag skulle bli av en sån sak. du pratar om i din text.. jag är med på mycket, och testar gärna lekar.. så länge alla inblandade är med på noterna och bryter direkt nån vill det.. Kan inte förnedra kvinnor som en del vill dock.. det är ni för fina för.. En enkel lek som så klart vore helt underbar att leka med dig vore exempelvis sjuksyrra? Poliskvinna – öppen blus.. ska ha mig utan ens min åsikt i saken..
  Du får dominera lite ifall du vill, alltså saker som ifall det känns bra typ beordra vad jag ska göra å inte göra med dig… tvinga huvudet mitt mot den plats du vill ha det haha
  själv är jag Egentligen en som bara vill få kvinnan att njuta typ.. vill säga, smek å oralsex i timtal.,
  nosa dig i nacken, bara nudda vid din hud..
  Tvinga mig själv från att inte röra dig.. men har din bröstvårta i min öppna mun.. just att inte ”få” ta den i munnen, bita lite lätt på den gör men kåt av bara tanken..
  Du hör bara hur jag flämtar.. å du känner hur min andedräkt värmer lite över bröstet, bröstvårtan fuktigt.. . kåt alltså.. svårt att hålla mig nu fast jag inte ens runkar.. din kropp gör mig så kåt så jag nästan kommer bara av att se på dig och det vet du – du vet att du är attraktiv, och det gör dig ännu låtars.. vill spänna lös dig å ta på dig men förbjudet ju..
  tar tag i ditt hår och drar ditt huvud bakåt samtidigt som jag sprutar över din hals och dina bröst.,sprutar mycket denna gång.. kuken stenhård, bra tryck.. kommer även på dina läppar du slickar i dig och jag ser hur fruktansvärt upphetsad du är.. njuter av min sperma.. frågan är när rond två kommer.. när jag släpper lös det som gjort mig så kåt bara av sitta på en stol, och hon ser brutalt kåt ut,..
  lugnt. Ge mig tillgång att känna å smaka på dig.. smaka på dina lust.. bästa ju..
  Du ser.. en bild på dina bröst och fantasin är hos dig direkt haha.. vill spänns loss dig från stolen, du står med händer på stolen och böjer dig framåt, ger en order om att kyssa dig bakifrån.. mellan skinkorna, insidan lår, din fitta blänker likt en spegel å är så våt att det pärlar sig.. . Du böjer dig typ Max med raka ben, så fina former du har! Dags att smaka på dig lite va?? Är jag värd där härligt kåta fittan än? Nu vill jag fan ha den., slickar röven(ifall det gillas efter noter
  Runkat hela mitt liv till just såna bröst som du har.. stora mjuka äkta bröst.. naturligt, sexigt, vackert och underbart i min värld..
  äkta, naturligt och kvinnor som är nöjd med sig själva utan plast är så sjukt sexigt.
  Bilden du satt ut är bra!

  Aja! Svara ifall du har lust.. (ifall du skulle gå igång på mina igång på mina fantasier om dig så kan jag berätta det så här i textform. till dig nån gång när det finns tid.. bild på dig till mig typ.. berättelse från mig tillbaka. Rätt Nice.. testat nån gång.

  Satan vad kåt jag skulle bli av en sån sak..
  nosa dig i nacken, bara nudda vid din hud.. vill öppna munnen och kyssa din hals.. men får ist – Tvinga mig själv att inte röra dig inte ens med mina läppar.. men har din bröstvårta i min öppna mun. Utan att ”få” ta den i munnen, bita lite lätt på den gör mig så kåt av bara tanken., m
  Du hör bara å känner min andedräkt värma lite över bröstet.. svårt att hålla mig.. din kropp gör mig så kåt så jag nästan kommer bara av att se på dig. Kuken bultar brutalt, jag vill spänna lös dig å ta på dig skin mot skin men förbjudet ju – eller hur sa vi?
  Jag tag i ditt hår och drar ditt huvud bakåt samtidigt som jag sprutar över din hals och dina bröst.,sprutar mycket denna gång.. kuken stenhård, bra tryck.. kommer även i ditt ansikte, rinner lite på dina vackra läppar dina läppar. du gör allt du kan – fastspänd som du är – du slickar i dig och jag ser hur fruktansvärt upphetsad du är.. du njuter av min sperma Ser jag och passar på att ge dig ollonet precis där du slickar dig om munnen.. du gör allt för att få mer av min kuk.. sträcker dig till spännet tar stopp,, känner att du lyckats få mig bli styv igen., . är det nu rond två kommer.??
  när jag släpper lös den kvinna som gjort mig så kåt bara av sitta på en stol, och hon ser brutalt kåt ut – hon är ute efter mig, blicken är bland det sexigaste och framförallt beslutsammaste blick jag aldrig upplevt förr..
  Hon är fylld till gränsen av lust som ska ut nu, tillsammans med mig..
  Jag är överväldigad typ, nästan lite osäker på mig själv, inte på vad jag vill men kvinnan äter ju upp mig bara med blicken! Prestationsångest!!?? Nej, chilla nu..
  Hon behöver inte säga att hon nu är fri från sin stol och därmed upphör förbudet att smeka och kyssa hennes kropp!!

  Drar mina fingrar genom det långa lockiga håret vilket lugnar ner mig lite..
  prestationsångest är borta. Nu ska jag njuta som aldrig förr.,

  Du ser.. en bild på dina bröst och fantasin är hos dig direkt hahs
  Runkat hela mitt liv till just såna bröst som du har.. stora mjuka äkta bröst.. naturligt, sexigt, vackert och underbart i min värld..
  äkta, naturligt och kvinnor som är nöjd med sig själva utan plast är så sjukt sexigt!
  Dina bröst e sjukt sexiga!

  Jävlar vad långt de blev.. lite fantasi kom fan med! Love it
  Svara ifall du har lust. Jag blir glad och jag tror jag kan göra dig glad också., även ifall det slutar med bara lite text,,
  Ha de gött!!

 • Brevbäraren

  Vilken tid ska jag komma förbi?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *