Bröstfetish och bröstlekar

Bröstfetish och bröstlekar

Jag söker efter dig lugna och stabila man som tänder enormt på tjejer med stora bröst. Som verkligen tänder på det mer än att bara tycker det är ”snyggt”. Vill bara träffa någon som har ett stort fokus på mina bröst. Det är en ganska så stor chansning som kvinna att lägga ut en sådan här annons eftersom de flesta män väl kan tänka sig att klämma på ett par stora pattar. Jag är kåt 24/7 och vill träffa dig som också är det!

Men jag letar efter dig som seriöst verkligen vill leka med mina bröst. Klämma, känna, smaka, smeka, massera, olja, nypa, knulla, slicka, spruta, suga, vad mer vill du göra med mina bröst?  Det behöver absolut inte leda till penetrationssex, men jag ser gärna att det händer. Vi kan inte träffas hemma hos mig och det passar mig enbart dagtid.

Kika gärna på min profil, läs den och se om vi matchar innan du skriver ett meddelande, och då med mer än bara ett ”hej”! Jag är tjock, lång, kåt och mycket svårflörtad! Ju längre meddelande desto större chans att jag svarar.

Bli medlem gratis och se fler annonser med fina tuttar!

2 comments

  • Erik

    Hej! Jag är en kille på 29 år som efter vad jag hört är välutrustad och som stämmer väldigt bra överens på den beskrivningen. Jag går igång på bröst mer än något annat, väldigt fixerad av bröst, gärna stora bröst och naturliga. Gör gärna allt ovan som du nämnde, skulle gärna också vilja bli avsugen medans jag smeker och masserar dina bröst!

    Stora frågan eftersom jag inte såg det i annonsen, vilken stad bor du i?

  • Carl

    Du har fina bröst skulle vilja smaka dem och säga på dina vårtor så att du blir kåt och smörja in dem med olja och massera dem länge och väl och ha roligt med dem länge så att du njuter avin behandling av dem kramä

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.