Vill du leka med mina bröst?

Vill du leka med mina bröst?

Söker efter någon lång, biffig, och stor kille. Helst med riktigt stora grova arbetshänder, skägg och som inte rakar sin kropp överhuvudtaget. Men inget som är helt nödvändigt så klart. Har du en riktigt stor kuk så klagar jag inte heller direkt! Men jag vill att du ska leka med mina bröst, för jag älskar när en kille leker med mina bröst och fitta, smeker dem, slickar, suger och leker med dem länge.

Såklart så kan vi väl göra mer än bara detta om du vill. Men jag vill träffa någon som gillar att leka länge med mina bröst och fitta och inte någon som sprutar redan efter 20 minuter. Vill gärna höra dina egna fantasier och vad du vill att vi ska göra i sängen. Vad är din favoritställning till exempel?

Korta meddelanden där du bara skriver att du vill knulla mig är helt ointressanta. Jag är 166 cm, runt 55 kg och har brunt, medellångt hår. Nej jag använder inte kik så en träff bestäms här och ingen annanstans.

Bli medlem gratis och se fler annonser med fina tuttar!

2 comments

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.