Vill bli knullad mellan brösten

Vill bli knullad mellan brösten

Undergiven tjej på 36 år – väldigt kåt och väldigt glad i sex! Måste tillfredsställa mig själv många gånger om dagen. Jag tänder på att vara den passiva, dvs inte den som bestämmer vad som ska hända i sängen. Jag gillar både vanligt sex och analsex. Stora bröst – Jag har E-kupa och älskar att knullas mellan brösten. Långt mörkblont hår. Runda, mjuka former. Jag gillar riktiga, vuxna män. 50 – 60 år. Men också män i min egen ålder. ROLLSPEL, ÅLDERSPEL!

PS! Jag tänder INTE på kamsex! Kysser inte röv heller! Jag är inte heller intresserad av tjejsex.

Bli medlem gratis och se fler annonser med fina tuttar!

2 kommentarer

  • Brontosaurien

    Jag gillar inte anal-sex. Men vill gärna ha slicka fitta/suga kuk. Jag ser ut som 40-45 år, men är 60. Bor i Västerås. Men jag är ute efter ett fast förhållande och är en kvinnas man. Självklart också knull-kompis, då jag gärna runkar 3-4 ggr/dag. Men är man inte vän med varandra, så lär förhållandet inte funka länge…och då är jag inte intresserad.

    Jag tränar styrketräning 4 ggr/vecka 1,5 – 2 timmar varje gång.

  • Brontosaurien

    brontosaurien(at)sverige.nu

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *