Stora sköna bröst vill träffa en man

Stora sköna bröst

Stora sköna bröst som vill träffa en man

Knullgod!
Tjena! Jag heter Johanna och är en glad och positiv tjej på 25 från Dalarna. Älskar sex och vill träffa en man i 50-års åldern för sköna, kravlösa stunder fulla av het sex. Jag är smal och det får du gärna vara också. Har stora sköna bröst och en varm, knullgod stjärt som du kan få knulla när du känner att du vill ha omväxling från mitt våta, trånga fitthål. Puss & kram. Hoppas vi hörs snart.

Bli medlem gratis och se fler annonser med fina tuttar!

3 kommentarer

 • Uffe

  Är runt femtio o gillar vanligt sex men kan tänka mig tränga in i din stjärt om du vill

 • Ola

  Hejsan tjejen du har väldigt fina tuttar.Jag är en man är 46 år och medel vikt.
  Söker en tjej som tycker om sex .Annars positiv och glad för övrigt.
  Hör gärna av dig …

 • Anders

  Skulle älska att slicka din blöta fitta tills du skriker i kraftiga orgasmer sen knullar jag dej i munnen och sprutar den full av varm sperma

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *