Bröst och blygdläppar vill ha en man

Undergiven slyna med stora bröst

Undergiven slyna med stora bröst

Undergiven slyna!
Jag är en tjej som är 27 år. Ser bra ut och vet vad jag vill ha. Jag vill ha en man som är över 40 år som kan behandla mig som en liten slyna. Jag älskar att vara undergiven och vill att du är superdominant. Vill att du binder mig i olika bondageställningar, ju mer avancerat desto bättre. Jag vill också att du piskar mig med diverse olika redskap som till exempel piska, paddles, björkris. Använd gärna olika tyngder, klämmor och nypor på både bröst och blygdläppar. Jag lovar redan nu att jag gör vad som helst för er. Har bara ett par krav på er. Dels måste ni vara 100% rena och friska. Ni måste vara diskreta. Om ni kan tänka er allt detta så ska ni ta och skriva till er lilla sperma slyna nu för snabbare kontakt. Vi hörs.

Bli medlem gratis och se fler annonser med fina tuttar!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.