Mullig tjej med stora tuttar

Mullig tjej med stora bröst

Mullig tjej med stora bröst

Hej på dej! Svårt att beskriva sej själv,fråga så får du veta! Är en lite mullig tjej med stora tuttar, ser bra ut! Gillar killar med bra självförtroende,charm och humor,som står för vad han tycker o tänker o är sej själv. Han ska va romantisk,men ändå tuff. Har lite svårt för blyga o veliga killar. Är kanske ytlig med mitt utseende,men absolut inte som person.Men dom som känner mej o lär känna mej ser hur jag är. Och jag vill absolut inte va med en kille som inte kan tillfredsställa mej!

Bli medlem gratis och se fler annonser med fina tuttar!

6 kommentarer

 • Man84

  Hejsan jag vill gärna ta hand om dej och göra det riktigt mysigt för dej med middag och sen mycket smek och slick jag älskar att suga på dina bröst och kyssa hela din kropp och så klart slicka dej till flera orgasmer, så har du lust skriv gärna svar.

 • Sebastian

  Hej! jag skulle gärna vela träffa dig och tillfredställa dig. jag är 25år gammal snäll och trevlig

 • Johan

  Hej Är snäll trevlig och ser bra ut ka n komma i min vita Kapten uniform om du vill

 • dawood

  Hej Är snäll trevlig och ser bra ut ka n komma i min vita Kapten uniform om du vill

 • Brontosaurien

  Jag är heltänd på stora snygga pattar, som du har då. Men jag vill att du suger kuk. Så slickar jag gärna fitta. Men bor du i närheten av Västerås, är det någon vits. Annars inte. Jag söker ett fast förhållande, då jag gärna självtillfredsställer mig 3-4 ggr/dag.

 • Henrik M, Dalarna

  Inget trams som middag å annat tjafs till att börja med, jag vill ha sex med dig!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *