Klämma på mina tuttar, snälla

Klämm på mina tuttar, snälla

Kläm på mina tuttar, snälla

Sex på offentlig plats

Hej! Vill träffa dej och ha sex på en offentlig bilparkering här där jag bor. Jag runkar/suger av dej i bilen, givetvis får du känna och klämma på mina tuttar och fitta också om du vill. Men jag har ett lite udda önskemål. Jag tycker det är skönt att få mitt hår borstat, så jag vill att du borstar mitt hår, kanske flätar det. Låter det inte alltför konstigt för dej, så messa mej här 🙂 Jag är lite mullig och du får gärna också vara det, men normalvikt är också okej. Vi ses!

Bli medlem gratis och se fler annonser med fina tuttar!

4 kommentarer

 • Jonte

  Längtar efter ett möte med dig!!!❤
  Markus
  [email protected]

 • Kenneth

  Kanske kan jag borsta tofsen på din fitta om du har någon tofs, att bli avsugen och få spruta på ett par stora bröst som dina vore underbart. Sedan skulle jag vilja slicka på dina bröstsmärtor, då d kulle säker min kuk bli stor och hård igen,
  Dröm eller verklighet

 • Simon

  Jag vill träffa dig platts är där känner. Jag vill klämma och du får ju suga och göra det du vill med mig. Slicka din fitta gör jag gärna.

 • Christian Karlsson

  Hej. Vart finns du?
  Jag söker efter en sexpartner med stora bröst.
  Jag älskar att klämma och suga bröst.
  Är ren, singel, omtänksam.
  Du kan ju höra av dig så får vi se vad det leder till?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *