Tjej med stora bröst söker äldre män

Stora sköna bröst söker äldre män

Jag vill bli upplärd av en mer erfaren, äldre man

Stora sköna tuttar söker äldre män
Jag är en ganska ung tjej med riktigt sköna stora bröst!! Jag vill bli upplärd av en mer erfaren, helst äldre, man som vill maila lite till att börja med och kanske ses efter ett tag. Jag är intresserad av någon som kan dominera mig, men utan våld och sånt, utan bara genom förnedring och att jag får klä mig slampigt etc. Gillar att bli påsatt hårt och mycket och helst bakifrån medan någon säger en massa snuskiga saker.

Det viktigaste är att det är någon som är ganska bröstfixerad och vill ägna mycket tid åt mina bröst, både att ta på och att kommentera! Och kanske visa upp för lite kåta kompisar, vilket jag ovilligt skulle kunna tänka mig. Mina bröst är väldigt känsliga och framför allt mina bröstvårtor, så det är verkligen mitt njutningscentrum… Jag är en riktigt kåt liten slyna men jag vill bli övertalad!

Berätta vad du vill göra med mig, och hur, och hur du vill att jag skall bete mig. Kan även tänka mig flera killar, ifall du har några trevliga kompisar. Jag tänder också på andra tjejer, har inte så stor erfarenhet men vill gärna prova mera. Men då måste det vara tjejer som har rejäla tuttar också!

Bli medlem gratis och se fler annonser med fina tuttar!

4 comments

 • Erik

  Hej… Detta låter riktigt intressant.. Skicka mig ett mejl på [email protected] så tar vi det därifrån..
  Men du kommer inte bli besviken..
  Mvh ES

 • Erik

  Hej.. Jag kan ge dig det du söker.. Jag tycker att du har extremt snygga bröst… Jag kan sätta på dig hårt och mycket..
  Leka mycket med brösten behöver du inte be mig om dom skulle vara svårt att inte vilja leka med.. Skicka mig ett mejl på [email protected] så kan vi prata vidare..

  Hoppas att vi hörs…

 • Patric

  Hej
  Du har underbara bröst,med dig skulle gärna vilja ha en het natt med lära känna dig.
  hör gärna av.
  kram patric

 • LovelyPenetration

  Dina önskemål som du ställt i annonsen finner jag helt rimliga och fullt möjligt att uppfylla. Jag är en erfaren man på 50 år som har en väldigt hög sexdrift och skulle finna det väldigt tilltalande att uppfylla dina önskemål tillsammans med dig.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.