Stora svarta bröst söker trevlig kille

Jag söker diskret kontakt med snälla & trevliga killar

Jag söker diskret kontakt med snälla & trevliga killar

Mörk kvinna söker trevlig snäll kille sökes.
Hej jag är en kvinna på 29 år som aldrig testat detta förr men nu är det dags för förändring. Jag söker diskret (har pojkvän) kontakt med snälla & trevliga killar mellan 25-> Drömmer om att suga & bli slickad. Jag gör samma för dig. Jag sitter varje dag o drömmer om detta hoppas att jag får testa detta nån gång…Jag är mörk 169 / 75 med stora svarta bröst, kommer från Borås (liten insnöad skrutthåla) kan ta mig överallt ( i omnejd) har bil, de som är seriösa och vill träffa mig skriv en rad så kan vi ta kontakt så snart det går. Kramar och pussar.

Bli medlem gratis och se fler annonser med fina tuttar!

3 kommentarer

 • Sebastian

  Herregud vilka enorma perfekt bröst du har! Min dröm här i livet är att få spendera massa tid med en mörkhyad gudinna som du själv. Hör gärna av dig så kanske vi kan ses, är en väldigt vältränad man har och en stor tjock kuk som är redo för din underbara kropp!
  Puss

 • Sebastian

  Hallå, jag är en väldigt vältränad kille som har en stor tjock kuk som längtar efter att få knulla dina enorma bröst och din lilla trånga fitta för att avsluta med massa sprut över din gudomliga kropp! Har alltid drömt om att få ha sex med en mörkhyad skönhet som du!
  Puss

 • Mattias

  Skriv till mig på kik! Heter trevligkille_83 bor i Uddevalla.. vill träffa dig ofta

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *