Jag är en mogen exhibitionist från Lycksele

Ta henne med våld

Jag är kvinnan som går genom staden i skymningen och visar främlingar att hon inte har något på sig under rocken. Männen borde se min kropp, mina bara bröst och min fitta. För mig är det ett sätt att leva ut min sexualitet, jag är väldigt prålig.

Exhibitionisten Gabi söker en sexförbrytare

Det handlar också om att chockera, men i grunden ligger det något helt annat bakom. Jag skulle så gärna vilja bli våldtagen och försöker locka till mig en sexförbrytare. Andra kvinnor kan frukta det hela livet. Jag längtar efter att bli våldtagen i parken. Jag har extrema våldtäktsfantasier, jag är också impulsiv.

Ska vi ha en sexdejt i Lycksele?

Kan vi inte träffas någonstans och då knuffar du ner mig i smutsen, sliter sönder mina strumpbyxor och våldtar mig. Jag ska också göra det enkelt för dig och jag kommer definitivt inte att skrika.

Ta mig med våld, det är min största önskan av alla. Sen låter du mig bara ligga där med mina öppna hål som din sperma rinner ifrån. Sen ser jag fram emot vår nästa dejt, då våldtar du mig i källaren när jag tar ut soporna. Jag är bara en gammal exhibitionist, snälla gör mig den här tjänsten, jag vill så gärna ha det.

Jag söker en våldtäktsman

Innan driften blir för stark och du måste våldta en kvinna som inte alls vill det, är det bättre att du tar mig. Jag vill ha det och jag behöver också en våldtäkt. Jag börjar sakta bli för gammal för att vara exhibitionist, jag behöver något annat nu för att leva ut min impulsiva sida.

Jag träffar dig också i skogen, då kan du också knulla mitt rövhål och jag kan skrika okontrollerat. Du skulle gilla det, eller hur? Om jag hade trosor på mig, är jag säker på att de redan skulle vara blöta, allt detta är verkligen spännande för mig just nu. Vill du ha en exhibitionist som öppnar kappan åt dig?

Kanske ses vi i parken, kanske skriver du till mig också. Jag hoppas det senare, jag hoppas så mycket. Låt oss ha en annorlunda sexdejt. Sexförbrytaren och den stygga exhibitionisten, något som bara kan bli fullkomligt, tycker du inte det?

Bli medlem gratis och se fler annonser med fina tuttar!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *