Mullig med större bröst söker sex

Mullig kvinna söker sex

Mullig kvinna söker sex

Söker en härlig kk
Är en glad och trevlig tjej som letar efter något enkelt och skönt, gärna där det går att ses flera gånger. Jag är 26 år och bor på Kungsholmen. Har brunt hår, är mullig med större bröst, brukar få höra att jag är söt. Söker någon som är social, glad, nyfiken och ej har partner. I sängen ska du gärna vara mot de dominanta hållet då jag är rätt undergiven. Ser även helst att du bor i stan eller enkelt kan se till att vi kan ses. Skriv något ifall jag låter intressant. Kram

Bli medlem gratis och se fler annonser med fina tuttar!

2 kommentarer

 • Jocke

  Hej. Jag älskar mulliga och stora tjejer. Är nog lite dominant och vet vad jag vill ha. Är välutrustad men tyvärr ej singel. 37 år är jag, söker KK. Jag jobbar inne på Kungsholmen, så ses är nog inget större problem. Jag är
  En generös person som har lätt att prata om allt mellan himmel och jord. Hoppas höra från dig snart. Kram

 • Jonte

  Jag är singel och har länge längtar efter en tjej med just så vackra bröst som du har❤
  Längtar efter dig!!!
  [email protected]

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *