Tjej med stora perfekta tuttar

Tjej med stora perfekta tuttar

Tjej med stora perfekta tuttar

Jag är en tjej på 25 år som är mörkhårig och har bruna ögon. Är 173 cm och väger 58 kg. Har en vältränad och snygg kropp med stora perfekta tuttar. Söker nu någon kille som skulle vilja träffa mig. Jag vill att du är över 30 år och att du är välutrustad mellan benen. Gillar det mesta när det kommer till sex förutom toasex som jag aldrig kan tänka mig att prova. Annars så är jag en tjej som gillar att träna, partaja, gillar att gå på bio, teater. om du tycker detta låter ok så hör av dig till mig. Bor i Malmö.

Bli medlem gratis och se fler annonser med fina tuttar!

2 kommentarer

  • David

    Hej! Så vackra bröst. Jag blir intresserad när du beskriver dig. Jag är 32år, bor i Malmö. Jag gillar musik, klättring och att lagamat. Sexuellt gillar jag att först lyssna in varandra, min erfarenhet är att ju starkare kontakt ju intensivare/underbarare sexakten blir det. Hoppas vi hörs! [email protected]

  • George

    hör a dig bor också i malmö och har samma intr som du .
    Vi kan växla ord och lite till med varann

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.