Jag söker en man som vill ta hand om min anal

Analsex intresserar henne

Jag är en härlig kvinna i fyrtioårsåldern och jag ser mig själv som en riktigt sexuell varelse. Jag har alltid varit öppen för nya erfarenheter och älskar att utforska mina gränser när det gäller sex. Min kropp är inte perfekt, men jag är stolt över den och jag vet hur man använder den för att behaga en man.

Jag bor i en liten stad i södra Sverige, men jag är villig att resa om det innebär att jag får uppleva något spännande och nytt. Jag letar efter en man som är minst tio år yngre än mig, jag tänder på yngre män som har energi och passion i sängen. Men ålder är bara en siffra och det är viktigare för mig att hitta någon som är öppen för nya saker och vill experimentera.

När det gäller utseendet på min man är jag inte alltför kräsen, men jag gillar män som ser bra ut och har en vältränad kropp. Jag är också ganska förtjust i tatuerade män och jag kan inte hjälpa att jag blir lite extra kåt av en man med tatueringar på kroppen.

Jag är väldigt intresserad av analsex och jag skulle verkligen vilja träffa en man som delar min passion för det. Men jag vill också utforska andra sexuella aktiviteter, jag är inte begränsad till en enda sak. Att ha en god sexuell kommunikation är viktigt för mig, jag vill ha en man som är öppen och ärlig om sina sexuella behov och önskemål.

När vi har analsex vill jag att det ska ske på ett säkert sätt, jag vill använda kondom och jag vill att du också ska vara säker på att du inte har några könssjukdomar. Jag vill att vi ska ta det lugnt och försiktigt i början för att se till att det känns bra för oss båda.

Men jag är inte bara intresserad av analsex, jag vill också ha annan sex. Jag gillar att ge och ta emot oralsex och jag älskar att bli slickad och fingerpullad. Jag är också öppen för att utforska andra sexuella fantasier, jag är villig att prova nästan vad som helst.

Jag är öppen för ett seriöst förhållande om allting klickar mellan oss. Men jag vill inte skynda på något, jag vill ta tiden att lära känna dig först och se om vi har en äkta koppling. Om vi har det, så är jag redo för något mer seriöst och långvarigt.

Det är viktigt för mig att vi båda är bekväma och nöjda i vår relation. Jag vill ha en man som är passionerad och villig att utforska nya saker med mig. Om du tror att du är rätt person för mig, tveka inte att höra av dig, jag ser fram emot att höra från dig.

Bli medlem gratis och se fler annonser med fina tuttar!

En kommentar

  • Björn

    Jag gillar det du skriver. Att ha en god kommunikation i en relation är nödvändig om relationen ska vara sund. Inom det sexuella är det också av respektfullt viktigt. Vi är ju två som ska njuta. Jag är gärna med på att utforska och jag gillar att njuta på alla sätt. Hör gärna av dig på min mail.
    Björn

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *