Brud med stora pattar vill knulla

Jag har ingen att ligga med

Jag har ingen att ligga med

Visst är det jobbigt att vara kåt utan att kunna knulla? Var säker på att även vi brudar håller med. Jag är en som är tjej grymt kåt och har kalasstora pattar som jag vill ha sugna och bröstknullade, men jag har ingen att ligga med. Därför söker jag nu en knullkontakt för regelbundet sex utan ett förhållande. Gillar du att slicka fitta och få din kuk avsugen så är jag förmodligen rätt person för dig. Om du tycker detta är en bra kontaktannons som stämmer in på dig så hör av dig – då kommer du få knull som du aldrig glömmer.

Bli medlem gratis och se fler annonser med fina tuttar!

7 comments

 • Ola

  Hejsan tjejen
  Jag är en kille som är sugen på sex och tycker det är sexigt med stora tuttar .
  Tveka inte att höra av dig om du vill träffas.
  [email protected]

 • Chaim de Wit

  Halloj, Bystdrottningen! Wow, vilka Otroligt Läckra Sexiga Bröst. Jag är en Falköpingsman som är Sugen på att vilja ha Gosigt Sex med dej, för att jag Älskar Sexiga, stora, fylliga bröst, som dina t.ex. Hör gärna av dej till mej, om intresse finns?

 • Chaim de Wit

  En brud med Stora Pattar som vill Knulla. Det vill jag också med Henne, Om nu ”lilla” jag får det alltså? Hon får Mer än Gärna, så Gärna Ligga med ”lille” mej, om hon vill det? Hon kan ju i så fall höra av sig?

 • Chaim de Wit

  Hejsan, Brösttjejen! Om du nu kanske ev. vill komma i Kontakt med mej Personligen, så är min e-mail adress denna: [email protected] Tacksam för ett Gensvar ifrån dej?

 • Chaim de Wit

  Var någonstans i Sveriges avlånga land kan månne den här helt Underbara tjejen med de Kolossalt Ljuvliga Tuttarna/Pattarna finnas månntro? Längtar efter att Få Knulla med Henne!

 • Patrik

  Måste säga att dina bröst är otroligt vackra å jag skulle mer än gärna bröstknulla dig å låta dig suga av mig hur mycket du vill.

 • Lars

  Hej.. skriv så testar vi

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.