Är du en man som verkligen gillar att smeka bröst?

Är du en man som verkligen gillar att smeka bröst?

Jag älskar verkligen när en man smeker mina bröst ordentligt. Mina bröst är ganska stora, mjuka, naturliga, runda, härliga och verkligen snygga om jag får säga det själv. Men jag tycker inte om när en man klämmer eller drar i dem, inte heller vill jag att du nyps i bröstvårtorna. Men det är skönt när jag får dem sensuellt slickade, ungefär som när en katt slickar mjölk från en tallrik.

Eller när en man bara tecknar lite 8:or med fingerspetsarna försiktigt runt bröstvårtorna, eller kittlar dem försiktigt med en fjäder. Eller bara suger lite försiktigt på dem. Jag har en gång fått en underbar orgasm för att en kille höll på så länge, så länge och så mjukt med mina bröst. Ja, jag tror du förstår vad jag menar… om du är en man som verkligen gillar att ta hand om mina bröst så ta gärna kontakt med mig nu. Kram

Bli medlem gratis och se fler annonser med fina tuttar!

2 kommentarer

 • Kent

  Som det ska vara
  En vacker kvinna ska behandlas ömt och länge!! Fittan ska va redo innan den får sitt
  Och såna där härligheter extra ömt..
  Nudda med läppar över hela din kropp med fokus på brösten?
  Hörs vi?

 • Anonym

  Jag vill smeka dina bröst och sen knulla dig!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.