Vill ha utomhus snabbis i södra Stockholm

Vill ha utomhus snabbis i södra Stockholm

Jag är lyckligt gift och gör inget utan min makes vetskap. Kort, blond, ganska så små bröst, blå dockögon, väldigt trång i alla hål säger de som provat på. Finns i Stockholm och letar ett litet sexäventyr. Du kanske tar mig hårt bakifrån, eller så suger jag din kuk tills du sprutar mängder med sperma på mina bröst… vi är utomhus, kanske din i bil, på en lite offentlig plats så det blir extra spännande för oss. Bara 100% säker och skyddad sex!! Jag bestämmer vad vi ska göra innan vi träffas, vill veta allt om dig och ha foto, jag förblir dock helt anonym;)

Bli medlem gratis och se fler annonser med fina tuttar!

One comment

  • Adam

    Finns tillgänglig på söder nu, 28år blond brun blåögd atletisk kropp 😉 svara på villbarahalitekulilivet snabelA protonmail punkt co m

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.