Vill du mjölka mina stora bröst?

Vill du mjölka mina stora bröst?

Du gillar stora bröst, eller hur? Jag har två otroligt stora meloner som måste mjölkas av en skicklig jordbrukare så snart som möjligt!!! Ja, jag har faktiskt bröstmjölk, tro det eller inte!!! Har alltid haft stora mängder med bröstmjölk de senaste åren!!! Älskar att bli bröstknullad också!!! Så härligt att se en kuk glida fram och tillbaka mellan brösten!!! Använder vanligtvis korta kjolar som betonar min figur, mycket sällan behå…

Men kanske är du mer en rumpperson? Då är jag förmodligen inte rätt kvinna för dig, min rumpa är jag är inte så lycklig över, tror inte att den är tillräckligt fast! Jag kanske skulle kunna gå till gymmet och göra några knäböj, antar jag 🙂

Annars är jag 40 år, och helt enkelt ständigt redo för sex! Är väldigt ensam varje dag så en tjej du kan ringa när du är kåt… spelar ingen roll om du är singel, gift eller är sambo! Jag älskar människor och dömer aldrig en bok efter omslaget!!! Lovar dig, jag älskar sex!

Bli medlem gratis och se fler annonser med fina tuttar!

3 comments

  • Brontosaurien

    Jag är helgalen på stora bröst. Utlösning mellan dom där bägge, supersnygga pattarna skulle vara drömmen. Fast jag söker mer fast sällskap, då jag vill ha utlösning en 3-4 ggr/dag. Jag vill ha oralsex. Sug av mig så slickar jag gärna dig.

    Vart bor du? Jag bor i Västerås.

  • Micke

    Snygga tuttar dom vill jag suga på

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.