Trevlig, lättsam kvinna söker man för regelbundna sexträffar

Trevlig, lättsam kvinna söker man för regelbundna sexträffar

Jag söker en riktig man som jag kan träffa lite regelbundet för skönt sex, lite trevliga hångelsessioner, lite mys framför en bra film, du vet vad jag menar, närhet och sex, helt enkelt! Jag vill träffa någon jag även kan prata med, någon man som är smart, trevlig och har mycket humor.

Jag är inte ute efter att bara knulla i hallen och sen säga hejdå. Jag är helt klart öppen för sexrelationer som inte har det minsta med känslor att göra. Jag hymlar dock inte med att jag även gärna skulle vilja träffa någon som det kan bli betydligt mer seriöst med, men jag har absolut inget emot att ha lite roligt medans jag letar efter den rätte.

Jag har några krav som inte är förhandlingsbara. Passar du inte in på dessa så behöver du inte skriva något svar till mig, för jag kommer inte svara dig. Du ska vara mellan 27 och 38 år gammal, vara singel som jag (jag avskyr otrogna jävlar), det ska gå att prata med dig (som sagt), ha en kuk som inte är liten, vara någorlunda sexuellt erfaren (jag vill inte ha några oskulder som jag ska behöva lära upp), ha en smal, vältränad eller helt normal kroppsbyggnad (jag tänder inte på övervikt på män) och givetvis ska jag tycka att du ser bra ut för övrigt. Jag vill se foto, väldigt gärna tidigt under vår bekantskap här. Jag kommer absolut inte träffa dig efter bara ett mail, jag vill prata ett tag och se om vi verkar komma bra överens överhuvudtaget.

Jag är 32 år gammal, innehar en hel del intelligens, humor och är öppen och lätt att prata med. Jag har inte direkt en smal kroppsbyggnad utan har ”några extra kilon” här och där, dock utan att vara tjock. Jag har helt lagom stora, fina bröst, väldigt långt, mörkt hår och helt klart kuksugarvänliga läppar.  Och just det, ser helst att du bor i Linköping eller dess närhet.

Bli medlem gratis och se fler annonser med fina tuttar!

4 kommentarer

 • Brontosaurien

  Du har kolossalt snygga pattar!
  🙂
  Jag gissar att jag kan fylla alla dina krav, utom ett. Du behöver inte svara mig om du inte vill.

  Jag är ute efter ett fast förhållande och är ”en kvinnas man”. Jag har inte haft någon otrohetsaffär, då jag själv hatar sådant. Förra kvinnan gillade inte mig och skiljdes. Hon förstörde ”slicka fitta/suga kuk” genom att vägra. Har 3 vuxna barn. Ganska stor kuk du får cm på senare och är någorlunda sexuellt erfaren. Jag besöker gym 4 ggr/vecka och tränar tungt 1,5-2 timmar per gång. Ser ut mer som en slankare kustkorvett än ett slagskepp men tränar de muskelgrupper du gillar i så fall.

  Jag talar 4 språk flytande och jobbar som tolk/översättare. Humor har jag. Jag gillar slicka fitta/suga kuk och vill självklart ha knull-kompis. Men det lär inte vara länge, om man inte kan vara vän med varandra.

  Jag bor i Västerås men har egen bil. Mina bästa vänner jag sällan besöker, bor i Linköping. Det som inte kunde passa dig, är att jag förvisso ser ut som 40-45 år gammal…men är 60. Däremot har jag en resurs på 40 år till minst. Både farfar och morfar levde upp och över 90-sträcket.

  Nya barn vill jag nog inte ha. Barnbarn kommer nog snart. Ongarna mina är 25, 27, 29 år gamla och alla bor i Västerås. Förra kvinnan har jag endast artiga affärsmässiga kontakter med.

 • Brontosaurien

  Jo det då…kuken är 14 cm lång, kukhuvudet 4 cm brett och pungkulorna framifrån 6 cm breda innan jag får utlösning.

 • bp

  Jag är vice VD i byggföretag. Dom kommer från Baltikum och bygger hotell, villor, lägenheter och restauranger i Sverige. El skall in och jag styr elektrikerna.

  Att ha ett av dom baltiska språken och ryska, är lika omöjligt i Sverige, som att ha kinesiska och japanska. Så jag är med på slutbesiktningar, håller på med ritningar, beställarna, reservdelar och vara pappa för elektrikerna.

  Det gör jag 07.00-14.30 ca. Fridagar har jag också. Jag kör buss övrig tid. Men jag har mycket ledig tid. Som jag jättegärna skulle vilja ge en sexig kvinna, som jag kunde ha slicka fitta och suga kuk med. Men det funkar inte för mig, om hon inte har stora, snygga pattar. Vilken dröm, att få utlösning mellan dina bröst! En 3-4 ggr/dag runkar jag av mig vanligtvis. Vad stolt jag skulle vara över att ha en kvinna med så sexiga bröst, som du har. Push-up BH på dom där och det är som en planka i hövve på mig!
  🙂
  Jag tränar. Tog ett foto på mig idag om du vill ha. Tycker du manliga muskler är sexiga? Jag tränar biceps och mage en dag och nästa chin-bar (hela överkroppen, rygg, bröst), benpress och mage nästa dag. Paus 3:e dagen. Och så samma igen 4:e dagen. Tidigt på morgonen är ingen på gymmet. Det skulle vara as-sexigt tycker jag, att träna med en storbröstad tjej då. Eller bara vara hemma och smeka hennes bröst?

  Jo. Jag gillar böcker om sex och samlevnad. Typ Kärlekens Fem Språk av Gary Chapman, Män Från Mars och Kvinnor Från Venus, typ. Kärlek är något, jag tror man lär sig. Från det, kommer känslan. Och sex är ett ”klister”. Jag är klart försiktig med att klistra ihop mig med vem som helst.

 • Brontosaurien

  Jag är vice VD i byggföretag. Dom kommer från Baltikum och bygger hotell, villor, lägenheter och restauranger i Sverige. El skall in och jag styr elektrikerna. Jag jobbar 20 mils radie Stockholm.

  Att som byggarna från Baltikum, ha ett av dom baltiska språken och ryska, är lika omöjligt i Sverige, som att ha kinesiska och japanska. Så jag är med på slutbesiktningar, håller på med ritningar, beställarna, reservdelar och vara pappa för elektrikerna.

  Jag är född och uppvuxen i Sverige. Alla utbildningar upp till universitet, är svenska. Jag har rest USA, Europa och några av dom baltiska länderna. Fattar ingen ryska.

  Byggfirman kör jag 07.00-14.30 ca. Fridagar har jag också. Jag kör buss 15-24 annars. Men jag har mycket ledig tid. Som jag jättegärna skulle vilja ge en sexig kvinna, som jag kunde ha slicka fitta och suga kuk med. Men det funkar inte för mig, om hon inte har stora, snygga pattar. Vilken dröm, att få utlösning mellan dina skjutjärn! En 3-4 ggr/dag runkar jag av mig vanligtvis. Vad stolt jag skulle vara över att ha en kvinna med så sexiga bröst, som du har. Push-up BH på dom där!
  😀
  Jag tränar. Tog ett foto på mig idag om du vill ha. Tycker du om manliga muskler? Jag tränar biceps och mage en dag och nästa chin-bar (hela överkroppen, rygg, bröst), benpress och mage nästa dag. Paus 3:e dagen. Och så samma igen 4:e dagen. Tidigt på morgonen är ingen på gymmet. Det skulle vara as-sexigt tycker jag, att träna med en storbröstad tjej då. Hon sitt och jag mitt och smeka henne där emellan, tills det går för henne och hon suga av mig. Eller bara vara hemma och smeka varandra överallt?

  Jo, det då Jag trivs inte med tatueringar eller pearcing. Folk frågar mig, varför jag inte har tatueringar. Skulle du sätta en klisterdekal på en Ferrari?
  😉
  Jo. Jag gillar böcker om sex och samlevnad. Typ Kärlekens Fem Språk av Gary Chapman, Män Från Mars och Kvinnor Från Venus, typ. Kärlek är något, jag tror man lär sig. Från det, kommer känslan. Och sex är ett ”klister”. Jag är klart försiktig med att klistra ihop mig med vem som helst.

  Adam var ned till Edens Lustgård. Han frågade:
  – Gud. Varför skapade Du Eva så vacker för?
  – För att hon skulle dra dig till sig.
  – OK…öööö…men varför skapade Du henne så korkad och dum?
  – För att DU skulle dra henne till DIG. Hon är tvungen att ha en skruv lös, om hon skall gilla en sådan som dig.
  😉
  (Ingen av Adam eller Eva var riktigt reko)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.