Söker efter två välutrustade män

Söker efter två välutrustade män

Hejsan, jag är en tjej på 27 år som bara är ute efter lite extra spänning i livet. Jag söker efter 2 män som är väldigt välutrustade, minst +22 cm och gärna lite äldre män.

Jag tänkte att vi kanske kan ses ute först någonstans alla tre och kanske äta lite mat och umgås lite för att se att kemin mellan oss stämmer för att sedan åka hem till mig och ha lite hårt dominerande sex.

Jag är passiv och älskar att bli ordentligt använd och dominerad av män med stora och grova kukar. Har fina, kramgoa bröst och en fyllig rumpa, en skön tight fitta och en ännu tightare anal, Skulle själv även vilja påstå att jag är grymt bra på deepthroats och tar din kuk hela vägen ner i halsen!

Hör gärna av er nu ni killar som gillar fina fittor, rumpor och tuttar för jag tor ni kommer att bli nöjda, men skriv inte ett svar till mig flera gånger, för om jag inte svarar direkt så är jag troligtvis inte intresserad av dig. Puss och kram

Bli medlem gratis och se fler annonser med fina tuttar!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *