Mullig med stora bröst vill träffa killar/män

Mullig tjej med stora bröst

Mullig tjej med stora bröst

Piercad tjej!
Här har ni en tatuerad och piercad tjej på 23 år som vill träffa killar och män i alla åldrar. Jag har brunt, kort hår och bruna ögon. Lite mullig med stora bröst. Jag älskar det mesta när det kommer till sex men vill inte prova på toasex, där går min gräns. Vill ni ses någon gång så är ni välkommen att höra av er till mig.

Bli medlem gratis och se fler annonser med fina tuttar!

En kommentar

  • intresserad

    Hej.
    Det lilla jag kan se på bilden så har du perfekt kropp precis lagom ”mullig”. Jag skulle gärna ses över en fika el. Liknande för att se att kemin funkar. Själv är jag inte intresserad av bdsm el. Toa sex. Lopp

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *