Liten kropp med hängbröst

Liten tjej med hängbröst

Liten tjej med hängbröst

Stockholm/Norrort bor du helst i, dock ej ett krav, men krav är att du precis som jag gillar att festa och att ”swinga”, letar efter en partner som är precis lika öppen som jag själv, du får gärna vara bisexuell eller ha en flickvän. Jag är gammal nog för att ta vara på mig själv, brunt lockigt hår, mullig go liten kropp med hängbröst som sett sina bästa dagar. Om detta ej stör dig, ring mig på; xx-xxx xxxxx Puss Puss Puss Puss.

Bli medlem gratis och se fler annonser med fina tuttar!

En kommentar

  • C1982

    Du verkar vara den jag söker, finns nästan på rätt ställe. Rätt stad iallafall.
    Skulle gärna ta hand om dina bröst efter konstens alla regler, antigen med eller utan penetration.
    Är själv singel, 40 år. Bild kan skickas vid intresse

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *