Kom och knulla mina bröst nu

Kom och knulla mina bröst nu

Kom och knulla mig gubben!!! Jag har stora, fylliga bröst som bara väntar på att få kuken mellan dem. Efter att du har fått ett riktigt knull med mig, så jag tror att du bör kunna spruta sperma över hela kroppen och på brösten. Sen jag vill använda mina händer för att sprida ut sperman över hela kroppen. Det bästa jag vet är att vara helt in kletad med sperma!!! Mamma, Mamma, ingenting är bättre än sperma. Jag kan svälja din sperma också om du vill? Sväljer gärna när jag suger. Och jag suger så bra, det får jag alltid höra!!!!

Bli medlem gratis och se fler annonser med fina tuttar!

3 comments

 • Brontosaurien

  Bor du inom 1 timmas avstånd Västerås…så är jag intresserad. Men jag är ute efter ett fast förhållande. Såklart också knull-kompis. Gärna slicka fitta/suga kuk. Men ett förhållande varar inte länge, om man inte kan vara vän med varandra.

  Hur gammal är du? Gillar du gym? Jag ser ut som 40-45 men är 60 och går på gym 4 ggr/vecka och tränar tyngre gym 1,5-2 timmar per gång. Jag ser ut mer, som en kustkorvett än ett slagskepp. Jag tränar gärna upp dig om du vill det. Men ta bort pearcingen, är du snäll. Jag ogillar sådant och tatueringar.

  Klart att jag gillar det du gillar. Men vänta lite med det, så får vi se om vi funkar annars också.

 • Brontosaurien

  brontosaurien(at)sverige.nu

 • Ola

  Härligt stora Goa tuttar du har …
  Medelålders man som älskar sex
  Hör av dig kanske kan vi träffas och ha lite mysigt…

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.