Gift, nyfiken, liten och kåt tjej söker hård kuk

Gift, nyfiken, liten och kåt tjej söker hård kuk

Är en liten, blond, kort tjej, som är lyckligt gift på alla plan, gillar att prova nya saker, testa mina gränser, tål mycket. Skulle aldrig göra någonting utan makens vetskap, vill ha honom i telefon så han hör allt vi gör, filma fota osv. så jag kan visa honom sen, givetvis inte ditt ansikte, men din kuk!

Jag är som sagt väldigt kort, söta dockögon, ganska små bröst, väldigt trång fitta (säger de som provat). Allt sex måste vara skyddat!! Du ska kunna lämna foto, nummer osv. annars är det ingen ide att du svarar mig. Bra om du har kik så vi kan skriva lite före en träff.

Är absolut inte främmande för analsex om det känns rätt mellan oss. Gillar spännande utmaningar, att bli knullad långt ner i halsen, hårt tagen bakifrån. Gillar när någon kan ta mig hårt, riktigt hårt, ta och trycka ner kuken i halsen på mig eller långt in i fittan. Spännande att vara den söta lilla flickan som blir förnedrad och blir hårt omhändertagen. Med rätt person kan jag även vara kissnödig! Vi kommer överens innan vad vi ska göra, men jag bestämmer.

Du ska vara fräsch, lyhörd, men ändå inte rädd att ta för dig!

Bli medlem gratis och se fler annonser med fina tuttar!

En kommentar

  • Hej!
    Delta låter helt underbart! Hade gladeligen gjort både dig och din make lyckliga genom att behandla dig precis som du önskar. Är en 24 årig muskulös Dom med en kink för att kunna vara lite hårdhänt. Skickar gärna bilder och chattar lite på kik innan vi eventuellt ses! Hör av dig så kan jag berätta/viss mer!

    Kik: daddycodrey

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *