Visa sina tuttar

Visa sina tuttar

Mogen kvinna visar sina tuttar.

”Mogen kvinna” är en som sagt va en mogen kvinna 50 + som vill visa sina tuttar. Hon gillar när ”män” slickar och suger på hennes tuttar ordentligt och nyper i bröstvårtorna. Hon blir gärna knullad mellan sina tuttar och tar gärna satsen i munnen eller på tuttarna. Att blir knullad i både fittan och röven har hon inga problem med, hon har gärna en kuk i varje hål som kan bli knullat. När lusten faller på så kan hon även tänka sig lite smisk och fisting.

Bli medlem gratis och se fler annonser med fina tuttar!

One comment

  • Brontosaurien

    Vart bor du? Jag bor i Västerås. Om det är 1 timma med bil till dig…så…tja…träffas jag gärna. Jag är en kille som ser ut som 40-45 år, men är 60. Jag styrketränar och pysslar med hjälpsändningar till fattigare länder. Jag ser snarare ut som en kustkorvett, än ett slagskepp.
    🙂
    Jobbar som tolk i svenska-engelska.

    Men jag är ute efter ett fast förhållande. Självklart en knull-kompis. Men det kommer inte vara länge, om man inte kan vara vän med varandra.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.