Vill du knulla kvinna med stora bröst?

Vill du knulla kvinna med stora bröst?

Vill du knulla kvinna med stora pattar?

Feminin!
En skogstokig kvinna med passion för fotografering och natur. Är en vacker kvinna på 29 år som söker en muskulös, stor och kåt man som gillar att få mycket oralsex och som gillar att knulla fitta men också knulla stora bröst. Ålder och erfarenhet spelar ingen roll bara du vill mötas hos mej och älskar sex i massor, kanske du är rakad oxå? Hoppas på svar snart, vill du göra nåt särskilt inom det sexuella så skriv och berätta så kanske jag ställer upp på det 😉 KRAM!

Bli medlem gratis och se fler annonser med fina tuttar!

7 kommentarer

 • Senastian

  Hallå, jag är sjukt intresserad av dig och din underbara kropp. Jag har väldigt vältränad och har en stor tjock rakad kuk redo att knulla dina enorms bröst och din lilla trånga fitta!

 • Sebastian

  Din kropp är fantastisk, jag själv är väldigt vältränad har en stor tjock kuk som är sugen på att få knulla dina enorma bröst och din lilla tränga fitta för att sedan spruta mer hela dig med jätte stora sprut!
  Puss

 • Berra bus

  Det där blev man väldigt intresserad av..
  Skulle lätt vilja knulla dig överallt där du vill.
  Vart i vårat avlånga land finns du eller vart vill du träffas.
  Hoppas vi höres

 • Chaim de Wit

  WOW, vilka Otroligt Läckra stora Gossebröst. Ja, dom hade man önskat sig att få Knulla emellan i en s.k. ”Grekisk” ställning. Du har säkert också en Läcker kropp, rumpa och knullfitta … Jag Älskar med Skön Härlig Sex!

 • Long Dick

  ja det vill jag….svar på frågan

 • Brontosaurien

  DIG skulle jag gärna slicka fitta på, om du sög kuk på mig. Jag är galen i stora vackra pattar. Bröstknull gärna. Men jag kommer vilja ha utlösning en 3-4 ggr/dag. Så jag söker egentligen fast partner. Men då måste man vara vän med varandra också. Det kanske funkar. Vart bor du, så kan jag åka och hälsa på. På något fik först kanske?

 • Axel

  Hej hade gärna träffat dig du fr höra av dig så ci kan snacka mer om det

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *