Vill du ha sex på en offentlig plats?

Vill du ha sex på en offentlig plats?

Hej! Vill helst träffa dig och ha sex på en offentlig bilparkering här där jag bor. Jag runkar och suger av dig i bilen, givetvis får du känna och klämma på mina bröst och känna på min fitta också om du vill. Men jag har ett kanske lite udda önskemål utöver det. Jag tycker det är så skönt och upphetsande att få mitt hår borstat, så jag vill att du borstar mitt hår, kanske flätar det också.

Låter det här inte alltför konstigt för dig, så svara mig här och nu! Jag är lite mullig och du får gärna också vara det, men normalvikt är naturligtvis också helt okej. Vi ses!

Bli medlem gratis och se fler annonser med fina tuttar!

5 comments

 • Brontosaurien

  Vilken stad bor du i? Jag bor i Västerås. Om i närheten, så jättegärna om jag hade sådan kvinna som dig. Om det där är dina pattar, så är dom supersnygga. Jag skulle med lätthet kunna ha 3-4 utlösningar med dig per dag.

  Om du suger av mig, slickar jag gärna fitta. Fast jag jag kommer vilja ha utlösning ofta. Så…pja…ett fast förhållande är väl det enda realistiska. Kamma håret ditt…inga problem om du suger av mig. Drömmen är att få utlösning mellan dina bröst.

 • Brontosaurien

  Jag glömde. Svara mig gärna på [email protected]

 • 93an från mitten

  wow, du är otroligt vacker iallafall av de man kan se. skulle aldrig klaga på en avsugning i bli runkar lite, o tror de flesta skulle vilja känna på dem där underbara brösten lixom wow det är så underbara. ser inget fel med att gilla o få håret borstat det är rätt skönt det kan ja hålla med om och kommer gärna mellan dina bröst varje dag i veckan

 • Brontosaurien

  brontosaurien(at)sverige.nu

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.