Vill ammas av en man

Vill ammas av en man

Jag har en fetish som går ut på att jag vill amma en man. Jag har aldrig testat det här men känner att det är dags att göra något åt det nu. Jag har dock ingen bröstmjölk alls. Jag ser helst att du har lite skägg då jag gillar hur det känns mot min mjuka hud.

Jag hoppas att det finns någon man här som är lika intresserad av att testa det här som jag! Jag är inte intresserad av enstaviga och ointressanta Hej-svar eller nya sms-kompisar.

Bli medlem gratis och se fler annonser med fina tuttar!

2 comments

 • Mikael Andersson

  Hej

  Min namn är Mikael och är 53 år önskar träffa och ha kul en stund.

  Bor i Östergötland

  Kramis

 • John

  Hej! Jag har samma fantasi som du, har aldrig provat. Jag ser bra ut och växlar gärna några ord. Hör av dig.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.