Undergiven tjej vill bli ammad av en äldre man

Undergiven tjej vill bli ammad av en äldre man

Vill ha ett sexmöte (gärna fasta träffar) med en äldre man som vill suga, amma och leka med mina bröst. Har flickiga, fasta bröst, en större b-kupa. Små runda rosa/bruna bröstvårtor.

Du kan runka samtidigt om du vill och du får smeka mig utanpå mina trosor. Dock inget riktigt sex vid första mötet, kanske inte alls, det får vi se senare. Vill först och främst ha en man som gillar och träffa mej för att du gillar att suga på mina bröst.

Är enbart intresserad av män på minst 40+. Kan du amma mig ofta är det ett stort plus! Vill försöka få fram mjölk, min sexfantasi… Berätta lite om vad du gillar och vill göra. Hoppas det finns någon man som vill ses och suga på mina bröst lite 😉

Bli medlem gratis och se fler annonser med fina tuttar!

4 kommentarer

 • Olle

  Hej suger gärna dina bröst länge tills du får mjölken att spruta . Älskar att suga bröst för det gör mig så otroligt kåt .

 • Peter

  Hej,

  Min sexfantasi är exakt samma som din. Jag älskar bröst och att suga på dem. Bröst är det finaste som finns. Få amma dig och få fram din mjölk skulle vara en dröm.! Jag är snart fyllda 40 så jag hoppas jag räknas in 🙂

  Jag knackar på, du öppnar. Vi tar en fika och sen börjar jag amma dig. För mig skulle det vara en dröm. Bor i stockholmsområdet, tveka inte att höra av dig om intresse finns!

  Ser fram emot ditt svar! 🙂

 • Pelle

  Pelle

  Hej, Jag älskar att suga bröst o få mjölk ur dom är ännu skönare… Vart i landet finns du?

 • Pelle

  Pelle

  Hej jag gillar verkligen bröst o att suga på dom…kommer det mjölk så är det ett pluss…. Vill du så kan vi börja med att skicka sms o mms….
  Älskar att dela med mig av bilder av mig….

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *