Tjej med stora bröst vill ha knullkontakt

Tjej med stora bröst vill ha knullkontakt

Tjej med stora bröst vill ha knullkontakt

Jag är en tjej med väldigt stora bröst som söker en knullkontakt. Du har förhoppningsvis fetisch för stora pattar och vill gärna bröstknulla mig. Jag avgudar din kuk och skulle göra vad som helst för att få suga av den och bli knullad en gång till.

Vi gillar båda två att prova på nya grejer, men blir inte avundsjuka om vi ligger med andra också. När vi blivit bekväma med varandra kan vi ha trekant och gruppsex. Låter detta som något för dig? Underbart!

Bli medlem gratis och se fler annonser med fina tuttar!

6 kommentarer

 • Fredrik

  Jävlar vilka sexiga å goa bröst

 • Chaim de Wit

  WOW, vilka otroligt läckra stora bröst. Jag bara ÄLSKAR Stora Fylliga Bröst, det Är min Absolut Största fetisch jag har.

 • Chaim de Wit

  En tjej med Stora Bröst som vill ha Knullkontakt. Och kan hon tänka sej, det vill jag också ha med Henne! Skönt och Härligt kommer det förhoppningsvis att Bli.

 • Chaim de Wit

  Hejsan, Brösttjejen! Om du nu kanske ev. vill komma i Kontakt med mej Personligen, så är min e-mail adress denna: dewit.chaim@gmail. Tacksam för ett gensvar ifrån dej?

 • Chaim de Wit

  Var någonstans i Sveriges avlånga land kan månne den här helt Underbara tjejen, med de Kolossalt Ljuvliga Tuttarna/Pattarna finnas månntro? Längtar efter att Få Knulla med Henne!

 • Anton Gerhardsson

  Jag kan ge dig knulltid

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.