Tjej med stor byst

Mogen och ofullbordad tjej

Mogen och ofullbordad tjej

Mogen!
Jag är en mogen & ofullbordad tjej från västra Sverige som söker seriösa, diskreta män över 40 år och uppåt för 100% diskreta träffar utomhus, eller hemma hos mig. Har ett litet handikapp som gör att jag har svårt att tillfredsställa mig själv, men jag hoppas du kan hjälpa mig med det *hihi*! Jag är söt, mullig, stor byst, mycket feminin, långt mörkt hår, slät kropp, helrakad. Jag tänder på det mesta och har en enorm aptit på sex precis som du. Kramis!

Bli medlem gratis och se fler annonser med fina tuttar!

3 kommentarer

 • Chaim de Wit

  Oj, Oj, Oj, WOW, vilken läcker kropp och vilka helt Underbara Ljuvliga bröst. Ja, jag vill väldigt gärna få träffa dig för att Älska med dig, trots ditt lilla handikapp. Älskar Stora bröst.

 • Calle

  Hallå, wow vilken kropp. Är över 40 och vill gärna träffas är även rakad

 • Calle

  Hej,
  Vill gärna träffas. Över 40 och rakad. Hör gärna av dig så kan vi se om du vill.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.