Stora härliga bröst söker en kille/man

Stora härliga bröst söker en kille/man

Stora härliga bröst söker en kille/man

Gillar du mulliga tjejer? Gillar du mej på bilden? Jag söker en kille/man som vill ta hand om mej och min mjuka sköna kropp och mina stora härliga bröst. Jag har, som du kan se, formerna på de rätta ställena och känner mej väldigt sexig, älskar att klä mej porrigt. Strippar gärna och du tittar på. Är även duktig på att ge massage. Vill ha nån att träffa i vår och sommar för mycket sex, något förhållande vill jag inte ha, jag vill njuta utan krav. Jag bor i sthlm och det bör du också göra så vi kan ses ofta, du får vara max 50 år och du ska lukta gott och vara vän med tvål och vatten. Hör av dej så snackar vi vidare i mejl eller sms. Puss

 

Bli medlem gratis och se fler annonser med fina tuttar!

5 kommentarer

 • Anders

  Vilka härliga tuttar! Skulle gärna vilja smeka dem! Skicka SMS till 070/766 56 01 när och var vi kan träffas! Kram Anders

 • Anders

  Hej igen, är en kille på 41 år som bor på Lidingö. Det skulle vara kul att träffa dig för fina möten! Du har otroligt vackra och fylliga bröst! Hör av dig på 070/766 56 01. Kram Anders

 • Anders

  Har precis bytt mailadress. Skicka mail när och var du vill träffas! Kram Anders

 • sandy

  Hej
  Wow du har ju jätte fina bröst… Är en 28 årig kille. Vill gärna ses.
  Puss Sandy

 • John

  Hej gullet. Jag träffar dig gärna. Jag är snygg och välvårdad och att få vara med dig skulle va helt underbart. Skriv till mig så pratar vi. [email protected]

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.