Stora fina tuttar

Stora fina tuttar

Stora fina tuttar

Mia är en ung fin brud med stora fina tuttar. Hoppas ni gillar hennes tuttar. Hon är 21 år gammal och bor i Uppsala där hon pluggar. Mia är singel just nu, men letar dock inte efter någon kille eller tjej, Detta är första gången hon visar upp sina tuttar på nätet. så hon är lite blyg. Men gillar ni hennes tuttar och ger henne lite fina kommentarer så kanske vi får se mer.

Ja jag skulle då vilja se lite mer av hennes tuttar, vill inte ni det ? Så kom igen nu, skriv lite fint i kommentarerna, så får vi se om det blir mer bilder.

Bli medlem gratis och se fler annonser med fina tuttar!

3 kommentarer

  • Brontosaurien

    Jag skulle jättegärna ha utlösning mellan dom där två, supersnygga pattarna. Fast jag gillar oralsex bäst. Om du suger av mig, så slickar jag gärna fitta. Men jag söker någon som vill vara tillsammans med mig permanent. För jag vill helst ha sex 3-4 ggr/dag. Jag bor 1 timma från Uppsala.

  • Brontosaurien

    Jag är atletisk av mig. Liknar mer en kustkorvett än ett slagskepp.
    [email protected]

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.