Spermasprut mellan brösten gillar jag

Spermasprut mellan brösten älskar jag

Spermasprut mellan brösten älskar jag

Diskreta träffar med sug & annat

Hej! Jag söker just dej som vill träffas mycket diskret och har ett förhållande precis som jag. Du måste vara fullt frisk, eftersom jag tycker om sperma och låter dej få utlösningen inne i min mun. Sedan smakar och sväljer jag din sats. Du får också ge mig spermasprut mellan brösten, dom är stora och mysiga att leka med. Din ålder är mellan 35- 50år, fin kropp – ej fet. Träff dagtid! Ren, diskret, fullt frisk krävs. Du får gärna ta bilder på mig när jag suger din hårda kuk eller när jag får ditt spermasprut mellan brösten.

Bli medlem gratis och se fler annonser med fina tuttar!

2 comments

  • Robin

    Hejsan. Här har du en kille som är sambo som gärna skulle träffas och leka lite med dig. Fullt frisk och mycket diskret. Älskar ett par stora härliga bröst och fotar gärna dig när du suger min kuk och får min sats i munnen. Hör gärna av dig/ R

  • Brontosaurien

    Det var länge sedan du lade ut dig. Är du fortfarande intresserad?

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.