Små fina tuttar vill knulla

Ta kontakt för jag vill knulla nu!

Ta kontakt för jag vill knulla nu!

Hej på er

Jag heter Annika och bor i Kiruna, jag skulle vilja vara med på eran sida med en bild på mina små fina tuttar. Jag älskar att ha sex och älskar när en kille slickar mina tuttar och min fitta. Jag suger gärna kuk och älskar när en kille rövknullar mig hårt och snabbt innan han sprutar sin sperma långt in i mig. Hatar att få kletig sperma på min kropp, men tar som sagt gärna satsen i något av mina hål eller sväljer den mer än gärna. Älskar även att leka med mina sexleksaker, antingen ensam eller tillsammans med en kille. Här kommer en bild på mina tuttar. Hoppas ni gillar dom och tar kontakt för jag vill knulla nu!

Kramar Annika

Bli medlem gratis och se fler annonser med fina tuttar!

5 kommentarer

 • T.H

  hej! dig hade jag gärna velat träffa.

  / T från kiruna 28 år

 • Hasse

  Hej jag är en 36 årig kille som ser bra ut men har en väldigt liten kuk på bara 8cm. Tjejer brukar säga att det enda min kuk duger till när det gäller sex är anal uppvärmning till en stor kuk. Hehe en grej är att vanliga kondomer är för stora dom glider av direkt jag knullar. Om du tänder på att bli knullad av stor svart kuk och förnedra mig samtidigt. Ska vara ärlig med att jag tänder på stora svarta kukar sjukt mycket jag gör som du beordrar mig att göra gillar att knulla när fittan är sperma fylld och slapp så det rinner sperma medans min lilla kuk knullar om man vill kalla det knulla när kuken är så liten, gillar slicka sperma från en fitta som är fylld med sperma och suga kuk om det behövs glida bättre. Hör av dig om du skulle vilja knulla med en stor svart man och göra en väldigt liten kuk glad.

 • Sune

  Hej! Äldre man här som vill träffa dig om du är intresserad? Bor inte i Kiruna men kan ta mig dit. Hör av dig!.

 • Niklas

  Hejsan!

  Jag gillar också verkligen analsex.
  Gillar att spruta sperman så djupt jag kan.
  Gillar även själv att få känna något pumpa där bak på mig själv..;)

  Är 36år och bor i Kiruna och har väl en rätt så vad som klassas som medel tyvärr men.

  Har väl kanske låtit mig själv förfalla lite.

  Jag älskar bilden du lagt upp.
  Du ser sjukt bra ut och verkar vara i min smak utav kvinna!

  Grymt sexiga bröst och smäcker kropp!! Mmm!

 • Nån som kan

  Kan omgående ta hand om dig!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *