Naturliga och goa tuttar söker lite mer

Naturliga och goa tuttar har jag

Naturliga och goa tuttar har jag

Vet inte om det här är rätt forum för mitt sökande men nånstans måste du väl finnas??? Jag söker något mer än ett KK- förhållande, är innerligt trött på relationer som inte leder till något beständigt. Vill ha en älskare/ vän som är redo om kemin stämmer att satsa lite mer och se vart det leder. Är inte intresserad av sporadiska möten utan nåt mer regelbundet. Är en helt vanlig tjej med naturliga och goa tuttar, drömmar o önskningar, lite kinky när det gäller sex så du bör vara öppen för lite mer än det vanliga *S*, ha fantasi och mycket lust. Vi kan ju börja som vänner och se om vi vill nåt mer med varann! Jag svarar på de mail som jag finner intressanta o skicka gärna foto, utseendet har en viss betydelse och då menar jag ovanför midjan *S*. Är inte intresserad av yngre killar, du ska vara i mogen ålder!

Bli medlem gratis och se fler annonser med fina tuttar!

En kommentar

 • Samael

  Har alltid varit skeptisk till denna typ av sidor av olika skäl. Inte minst för att allting endast kretsar kring sex.
  Vet om att det var ett bra tag sedan du postade ditt inlägg, och jag hoppas att du fortfarande är på jakt efter kärlek, sex och närhet.
  När jag såg din vackra kropp, och läste ditt inlägg, trodde jag knappt mina ögon. Du är en kvinna som jag definitivt hade kunnat tänka mig att leva och älska med – naturligtvis förutsatt att personkemin överensstämmer oss emellan! 😉
  Härligt att det finns någon som har lite större ambitioner!

  Jag ska fylla 32 i år, bor i Malmö och har nästan fullgjort min kandidatutbildning i Internationella Relationer.
  Likt dig är även jag less på förhållanden som rinner ut i sanden – jag delar verkligen din önskan helhjärtat med dig, att få träffa ”den rätte”!
  Eftersom det tog mig väldigt många ”om” och ”men” innan jag registrerade mig på en sida som den här, tänkte jag dock att jag inledningsvis skulle beskriva mitt utseende innan jag skickar några bilder. I det här avseendet föredrar jag diskretion, och jag tror att det är ömsesidigt, inte sant? 🙂
  Jag är ca. 185 cm lång, smal (motionerar och styrketränar regelbundet), mörkblåa ögon, min fars medelhavshud och hans svarta hår. Jag anser själv att jag är vacker, och många tycker att jag ser mycket yngre ut än min egentliga ålder. Bör även poängtera att jag har dreadlocks, och redan nu vill jag understryka:
  1. Ja, dreadlocks kan och ska tvättas – en gång i veckan, mer om så önskas!
  2. Min hygien är alfa och omega!
  3. So don’t worry! I smell like a flower! 🙂

  I den mån att du skulle vara intresserad och att vi skulle komma i närmare kontakt med varandra, skickar jag gärna bilder.

  Hoppas för både din och min skull att du skrev i rätt tråd, och att jag fattade rätt beslut när jag registrerade mig på den här sidan. <3

  Puss så länge // Samael

  PS. Likt dig älskar jag kinky sex, och även om du inte brydde dig om storleken i de nedre regionerna, kanjag stolt tillägga att jag är välutrustad och omskuren ^^
  Eftersom jag har fått se en bild på dina vackra bröst, tänkte jag att jag åtminstone kunde ge dig en hint om hur jag ser ut under en sexakt 😉 Ds.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *