Kåta Sanna Från Kiruna

Kåta Sanna

Kåta Sanna Från Kiruna visar brösten

Nu var det dags för en lite kåt tjej igen. Sanna pratade jag med igår på Skype och hon är en 26 årig kåt tjej som är förlovad. Hon gillar det mesta när det kommer till sex… suga kuk, anal sex, slicka fitta mm. Hon har provat på att ha trekant med sin kille och en annan tjej. Det var något som verkligen gjorde henne kåt och hon skulle gärna göra om det. Hon verkligen älskade att slicka en annan tjej medans hennes kille knulla henne. Hennes kille vet inte att hon visar upp sig på nätet, så därför vill hon inte visa sitt ansikte.

Inget fel på dom tuttarna eller den kroppen, det där är en tjej man blir kåt av att se på. Hon är verkligen trevlig att prata med, och jag skulle gärna vilja se mer av henne..

Bli medlem gratis och se fler annonser med fina tuttar!

4 kommentarer

 • Åke isaksson

  Jobbar i Kiruna söker kåta kvinnor för träff

 • Hasse

  Hej jag är en 36 årig kille som ser bra ut men har en väldigt liten kuk på 8cm, söker en tjej som vill knulla med en stor kuk och förnedra mig. Ska vara ärlig med att jag tänder på stora svarta kukar sjukt mycket jag gör som du beordrar mig att göra typ slicka sperma från din fitta suga kuk om det behövs glida bättre. En grej som en tjej tyckte min kuk skulle vara perfekt för en porrfilm när jag blir förnedrad och min tjej tillfredställs av en stor svart man.

 • Myskillen

  Hej Sanna !
  Är du den ljus håriga snygga Sanna som jag tänker på !! I så fall känner vi varandra !! Hoppas du Söker kontakt 🙂 Tror det hade varit skit skoj !!

 • Myskillen

  Hej Sanna
  Är du den ljus håriga snygga Sanna som jag tänker på i Kiruna !! I så fall känner vi varandra !! Hoppas du Söker kontakt 🙂 Tror det hade varit skit skoj !!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *