Nya annonser vecka 38

Dominant par söker undergiven kvinna

Du kvinna som vet att du är undergiven och vill träffa ett seriöst dominant par. Du måste vara BS och tycka om att kvinnan styr dig. Vi är ett par, 40-50 år, som vet vad du vill. Du är i trygga händer. Vi kan träffas hos oss eller på hotell. Svara gärna med tel-nr så ringer vi upp dig diskret.

Vem vill runka mig

Fräsch, ärlig man som vill få sig en skön runk av dig yngre kille. Finns du? Jag är helt passiv om du vill. Vill du kille ha en mnk, hjälperjag dig gärna. Du bestämmer helt själv. Vi träffas gärna diskret hemma hos mig. Om du svarar med brev skicka gärna med bilder. Skriv nu!

Dominanta tjejer sökes

sökes av en kåt 47-årig kille i Jönköpings län. Ni gör var ni vill med mig, till exempel strap-on, gangbang, bondage eller vad som helst ni bestämmer. Jag ställer även upp på film och foto. Svara gärna med foto på dig.

Äldre man söker kvinna med fyllig byst

Jag är 60 år, har varit utan kvinna i över 10 år, så nu är jag verkligen i stort behov. Du kvinna får gärna vara lite mullig, ha en fyllig byst och snygg bakdel och snygga ben. Din ålder 40 år och uppåt, men alla är välkomna att skriva. Hoppas att du finns.

Tjena tjejer

Jag är en kille på 20 år, som sitter inne. Jag är 176/85 och vältränad. Jag vill träffa en tjej mellan 18 och 35 år, med erfarenhet. Jag ser bra ut och du ska se bra ut. Dm nationalitet spelar ingen roll. Svarar du med foto får du garanterat svar. Vi ses i besöksrummet. Jag finns i Boråsområdet. Puss alla sköna brudar!

Par i södra Sverige sökes

Söker par där han gärna suger kuk samtidigt som jag, en man på 60 år, slickar kvinnan. Vi kan träffas var får sig, men då vill jag att du använder mig som kvinna om din kuk är max 13 cm  omkrets.

46-årig intern vältränad, söker par för mysiga träffar

Det vore mysigt att träffa ett äldre par, 50 år, och uppåt för bus och mys, gärna lätt BS. Hör av er till en fräsch och lättsam solokille, 46 år, från Småland. Jag söker er som bor i Småland med omnejd. Kram.

Jag söker en smal kvinna

mellan 20 och 40 år. Du har rakad mus så att jag kan slicka dig för att sedan fylla din fitta med sperma. Jag är 40 år, har normal kuk, är ren och frisk. Hoppas du finns. Mälardalen.

Unga tjejer i Norrtälje

Tjejer mellan 18 och 45 år, sökes av snäll, normalbyggd man. Jag är lång, fräsch, 187/95. Du ska ha allmänna intressen och vilja besöka mig i fängelset. Du ska gula att skriva brev. Puss och kram.

Sexvänner sökes

av en man, 56 år, 187/84/15, kuk, renlig, frisk, smal, diskret och nykterist. Jag är singel och bor i Örebro län. Jag söker tjejer och par, 18-40 år, gärna smala. Även BS-par. Jag ställer upp på allt bara fantasin sätter gränserna. Jag svarar alla oavsett sexuell läggning. Jag väntar på sköna, heta och spännande träffar, gärna utomhus. Skriv nu!

HS-kille sökes

Söker kontakt med HSman. Du ska vara aktiv, maskulin, kraftigt byggd och ha en grov stake. Jag vill ha kvinnokläder, smink, lösnaglar, högklackat, lösögonfransar, sexiga underkläder. Du får gärna vara mycket brutal och hårdhänt. Jag är passiv och masochist. Göteborgsområdet.

Jag söker dig söta tjej

Tjejer som älskar sex med mycket sug och suck sökes. Du ska se okej ut. Ålder 18-60 år. Jag är öppen för fast förhållande. Jag sitter just nu i fängelse, men kommer ut snart. Jag är en svensk man på 33 år, blond och ser bra ut. Ta chansen nu, jag är så kåt.

Bli medlem gratis och se fler annonser med fina tuttar!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.